Het Arnhemse restaurant Da Giulio behoort tot één van de tien beste Italiaanse restaurants van Nederland. In de deze maand verschenen gids ‘Italia a Tavola’ wordt Da Giulio met goud bekroond.

‘A Tavola’ is de eerste Italiaanse restaurantgids van Nederland. Voor de samenstelling van dit culinaire meesterwerk maakte de redactie van het magazine De Smaak van Italië per provincie een selectie van de beste en betere Italiaanse eethuizen. Uiteindelijk kwamen de fijnproevers tot een selectie van 159 restaurants die gegarandeerd tot de verbeelding spreken van de liefhebbers van de Italiaanse keuken.

De restaurants die in de gids staan vermeld, zijn onderverdeeld in drie categorieën: de betere, de beste en de absolute toprestaurants. De betere restaurants zijn te herkennen aan een bronzen keurmerk, de beste aan een zilveren keurmerk en de absolute top aan een gouden keurmerk.

De gids ‘Italia a Tavola’ is te bestellen via de website van De Smaak van Italië


Giulio staat samen met zijn vrouw Marianne, vierde en vijfde van links, op de achterste rij