Het eerste restaurant dat er voor heeft gekozen om onze wijnen te bestellen: Trattoria Da Giulio in Arnhem. Dit Italiaanse restaurant wordt gerund door Giulio en Marianne. Giulio, een man met passie en liefde voor zijn vak, verwelkomt ons met zijn een ferme handdruk en een warme uitstraling. Al jaren zorgt hij voor de meest heerlijke maaltijden in hartje Arnhem. Zijn restaurant is zeer geliefd.


Exclusieve vernieuwende en klassieke Italiaanse gerechten zijn bij hem op de kaart te vinden, zoals in zoutkorst gegaarde goudbrasem en tagliatelle met kreeft. Passende wijnen ontbreken daar niet bij.


Wanneer Mark met passie vertelt over de wijnen die we voor hem hebben meegenomen, heeft hij in eerste instantie een ietwat argwanende houding. Een man die al goed spul in huis heeft overtuig je niet zo snel. Maar zodra hij de eerste wijn opentrekt, de Via del Campo Falanghina van Quintodecimo, kijkt Giulio verrast na de wijn geroken en geproefd te hebben. 'Dit is een hele mooie wijn, Mark!'


De wijnen blijven Giulio verrassen en enkele wijnen springen er erg uit. Hij doet een bestelling en op weg naar kantoor zitten wij met een brede glimlach in de auto. Met passie hebben wij onze mooie wijnen verkocht aan een man met passie voor zijn vak, hoe gaaf is dat!?


Benieuwd naar zijn gerechten, ga dan naar www.dagiulio.nl voor meer informatie.